Een paar maanden geleden vertelden we u hoe SEGA haar 60-jarig jubileum begon te vieren met de aankondiging van de Game Gear Micro. Nou, het lijkt erop dat het Japanse huis nog niet klaar is met de aankondigingen met betrekking tot retrogaming op mini-consoleen hebben onlangs hun nieuwe product aangekondigd: Astro City Mini.

Geïnspireerd door de homoniemen arcade cabin cruisers die de Japanse arcades achtervolgen, zal deze gereduceerde versie (en vaag vergelijkbaar met de NeoGeo Mini) binnenkomen Japan tijdens de laatste maanden van 2020 en zal goed van binnen zijn 36 vooraf geladen spellen. Het is ook mogelijk om de console via een kabel op de tv aan te sluiten HDMI en tot twee controllers dankzij de meegeleverde USB-poorten.

Helaas is het bedrijf heeft nog niet gespecificeerd geen releasedatum voor de Europese en Amerikaanse markt.