We kijken allemaal uit naar de komst van Resident Evil Village, het achtste hoofdstuk van de legendarische actiesaga (hoewel Capcom wil niet dat we het zo noemen). We weten al dat het in 2021 zal aankomen op een nog nader te bepalen datum en een zal zijnexclusieve next-gen, komt alleen uit op PlayStation 5, Xbox Series X en pc. In de afgelopen paar uur echter de bekende insider Esthetisch spel ha verspreid meer details over de verwachte titel, inclusief een nauwkeuriger startvenster en informatie over de levensduur van het werk.

Volgens berichten gedeeld door AestheticGame op Twitter, Resident Evil Village zal langer meegaan dan zijn voorganger, Resident Evil 7, ook al is het niet veel. Er wordt met name gesproken over nog 2-3 uur, die voornamelijk afhangt van de stijl van de gekozen gameplay. Wat de releasedatum betreft, wezen de eerste prognoses erop vroege maanden van 2021, Maar de ontwikkelings kwesties in verband met de verspreiding van het coronavirus suggereren dat een lozing in het voorjaar van hetzelfde jaar. Hoewel AestheticGame meerdere keren betrouwbaar is gebleken, weten we dat het niet onfeilbaar is en daarom raden we aan deze informatie als louter geruchten te behandelen, totdat Capcom alles bevestigt of ontkent.