Oprichter van het bedrijf, Jeff Ifrah, wordt ook erkend voor Gaming & Licensing en White Collar Litigation

WASHINGTON– (BUSINESS WIRE) -Ifrah-wet, een vooraanstaand boetiekadvocatenkantoor gevestigd in Washington DC, heeft vandaag aangekondigd dat Chambers USA het kantoor in zijn gids voor 2020 heeft uitgeroepen tot nationale leider op het gebied van kansspelen en licenties. Chambers USA: Amerika's toonaangevende advocaten voor zaken is een van de definitieve jaarlijkse gidsen voor het identificeren van topadvocaten en advocatenkantoren. Ifrah Law was de boetiekbedrijf erkend in zijn vakgebied onder andere ontvangers bestaande uit grote Am Law 200-bedrijven.

Chambers benadrukte de volgende sterke punten van Ifrah Law's Gaming & Licensing-praktijk:

  • Ifrah Law's heeft bewezen sterk in het aanpakken van wet- en regelgevingskwesties die van invloed zijn op klanten in de online gaming- en sportweddenschappen.
  • Ifrah Law's behendige behandeling van belangrijke geschillen in de sector.
  • Ifrah Law's eersteklas en toegewijde vertegenwoordiging van klanten op alle niveaus van zakelijke volwassenheid - van startups tot gevestigde bedrijven - die de online gaming-ruimte willen betreden.
  • Ifrah Law's gevestigde reputatie als leider in mobiel gamen en sportweddenschappen in de Verenigde Staten.

Chambers erkende ook dat bedrijven die betrokken zijn bij alle aspecten van gaming consequent de diensten van het bedrijf hebben behouden als adviseur voor licenties, naleving en geschillen.

De Chambers USA-ranglijst voor Ifrah Law's Gaming & Licensing-praktijk is gebaseerd op details van meerdere bronnen die de firma's benadrukken "Stellaire reputatie en het vermogen om de doelen van klanten te bevorderen met lokale toezichthouders." Door Chambers geïnterviewde klanten erkennen het kantoor als een "Uitstekende boetiek." Ifrah Law onderscheidde zich met name omdat het een concurrentievoordeel aan klanten gaf:

"Het beste bedrijf voor de sportgokindustrie - vanwege hun superieure expertise en netwerk, verdelen ze een aanzienlijk deel van de gebruikelijke tijd tot voltooiing met spelregelgevers. We beschouwen onze relatie met Ifrah Law als een concurrentievoordeel in de sportgamesector. "

"We zijn vereerd om door Chambers USA erkend te worden voor onze nationale gamingpraktijk, als het enige boutique-bedrijf gerangschikt onder de Am Law 200-bedrijven, wat een prestatie is die ons leiderschap binnen onze gamingpraktijk erkent als een van kwaliteit en toewijding om de beste raad op alle niveaus aan onze cliënten, ”zei de oprichtende partner van het advocatenkantoor, Jeff Ifrah.

Naast de hoogste gaming-ranglijst van het bedrijf, gerangschikt Chambers Advocaat Ifrah, in de categorieën van Gaming & licenties en geschillen: Witte-boordencriminaliteit en overheidsonderzoeken in de Gids van de gids voor 2020, die het tiende jaar markeert dat de heer Ifrah erkenning heeft gekregen.

"Chambers herkende wat wij allemaal bij Ifrah Law elke dag zien - Jeff Ifrah loopt voorop als het gaat om expertise in de gaming-industrie en administratieve en overheidsonderzoeken. Jeff combineert wijze raad, ongelooflijk zakelijk advies en ongeëvenaarde toewijding aan onze klanten '', aldus Michelle Cohen, Ifrah Law-partner.

Het Kamersgidsen hebben sinds 1990 de beste advocatenkantoren en advocaten gerangschikt en beslaan 190 landen over de hele wereld. Opname in Kamers is uitsluitend gebaseerd op uitgebreide, vertrouwelijke interviews met duizenden advocaten en cliënten om de toonaangevende advocatenkantoren en advocaten wereldwijd te identificeren. Individuele advocaten worden gerangschikt op basis van hun juridische kennis en ervaring, bekwaamheid, effectiviteit en klantenservice. Advocatenkantoren worden gerangschikt op dezelfde kwaliteiten, evenals algemene effectiviteit en capaciteit. De rangschikking van kamers wordt beoordeeld aan de hand van interviews met degenen die actief zijn in de markt, voornamelijk cliënten en andere advocaten met wie ze werken, en door het beoordelen van recent verricht werk bestaande uit rankings van meer dan 19,000 advocaten en meer dan 6,000 advocatenkantoren.

Ifrah Law is gevestigd in Washington, DC en vertegenwoordigt sterk gereguleerde industrieën zoals online gaming en esports, internetreclame, betalingsverwerking en overheidsonderzoeken. Ga voor meer informatie naar Ifrah-wet.

Contacten

Media-aanvragen: Cheryl Riley, Cheryl Riley Public Relations; cheryl@cherylrileypr.com; 202-403-7971

Bron BEDRIJFSDRAAD