Halo 3Halo 3, hoofdstuk uit 2007, is ongetwijfeld een van de meest populaire titels van de Microsoft-franchise, maar bleef tot nu toe exclusief beschikbaar op Xbox-consoles. Maar de situatie staat op het punt te veranderen, aangezien spelers eindelijk binnen enkele dagen de pc-versie van het spel kunnen bemachtigen.

Halo 3 zal vanaf 14 juli op het nieuwe platform landen, toetreden tot de Master Chief Collection en het bereiken van de reeds aanwezige Halo Combat Evolved, Halo 2 en Halo: Reach.

De komst van het derde hoofdstuk in de Master Chief Collection voor pc het is gepland voor 19 Italiaanse en markeert het begin van MCC Seizoen 2, dat een reeks updates zal introduceren voor het voortgangssysteem van de Battle Pass-stijl.

Een rijke periode voor fans van de franchise is daarom in aantocht, met de aanstaande gameplay-onthulling van het nieuwe hoofdstuk, Halo Infinite, dat vrijwel zeker zal worden getoond tijdens Indien Xbox Games Showcase gepland voor 23 juli.