REDWOOD CITY, Californië - (BUSINESS WIRE) –Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat het de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van 2020 zal organiseren als een virtuele, audio-only vergadering die online wordt gehost op www.virtualshareholdermeeting.com/EA2020. Vanwege aanhoudende gezondheidsproblemen en fysieke afstandsvereisten met betrekking tot de COVID-19-pandemie, zal de vergadering dit jaar alleen virtueel zijn, zonder mogelijkheid om persoonlijk aanwezig te zijn.

De virtuele jaarlijkse vergadering wordt gehouden op 2 augustus 00 om 6 uur Pacific Time. Aandeelhouders die aan het einde van de werkdag op de registratiedatum, 2020 juni 12, zijn gerechtigd de vergadering bij te wonen. Om toegelaten te worden tot de jaarvergadering, moeten aandeelhouders het 2020-cijferige controlenummer invoeren dat u kunt vinden op hun eerder gedistribueerde bericht van internetbeschikbaarheid van volmachtsmaterialen of volmachtkaart.

Houd er rekening mee dat de proxykaart die is meegeleverd met eerder gedistribueerde proxymaterialen niet zal worden bijgewerkt om de verandering van een persoonlijke vergadering naar een virtuele vergadering weer te geven, maar kan nog steeds worden gebruikt om aandelen te stemmen in verband met de jaarlijkse vergadering.

Ongeacht of aandeelhouders van plan zijn de virtuele jaarlijkse vergadering bij te wonen, EA dringt er bij aandeelhouders op aan om vóór de vergadering te stemmen en hun volmachten in te dienen volgens een van de methoden die worden beschreven in het volmachtsmateriaal. Aandeelhouders die al hebben gestemd, hoeven geen verdere stemactie te ondernemen.

Aandeelhouders kunnen aanvullende details over het bijwonen, stemmen en deelnemen aan de jaarlijkse jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van 2020 vinden in de aanvullende volmachtmaterialen die EA vandaag bij de Securities and Exchange Commission heeft ingediend. Deze materialen zijn ook te vinden op https://ir.ea.com/financial-information/sec-filings/default.aspx.

Over Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) is een wereldleider op het gebied van digitaal interactief entertainment. Het bedrijf ontwikkelt en levert games, inhoud en online diensten voor met internet verbonden consoles, mobiele apparaten en personal computers.

In het fiscale jaar 2020 boekte EA GAAP-netto-inkomsten van $ 5.5 miljard. EA, met hoofdzetel in Redwood City, Californië, wordt erkend voor een portfolio van veelgeprezen merken van hoge kwaliteit, zoals EA SPORTS ™ FIFA, Battlefield ™, Apex Legends ™, The Sims ™, Madden NFL, Need for Speed ​​™, Titanfall ™ en Planten vs. Zombies ™. Meer informatie over EA is beschikbaar op www.ea.com/news.

Veilige haven voor toekomstgerichte uitspraken

In de loop van de presentatie kan Electronic Arts toekomstgerichte verklaringen afleggen over toekomstige gebeurtenissen of de toekomstige financiële prestaties van de onderneming die aan verandering onderhevig zijn. Uitspraken die woorden bevatten zoals "anticiperen", "geloven", "verwachten", "van plan zijn", "schatten", "plannen", "voorspellen", "zoeken", "doel", "zullen", "kunnen", " waarschijnlijk identificeren "" zou "," "kunnen" (en het negatieve van een van deze termen), "toekomstige" en soortgelijke uitdrukkingen ook toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn geen garanties voor toekomstige prestaties en weerspiegelen de huidige verwachtingen van het management. Onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de resultaten die in de toekomstgerichte verklaringen worden besproken. Factoren die dergelijke verschillen kunnen veroorzaken of ertoe kunnen bijdragen, zijn onder meer de factoren die worden besproken in deel I, punt 1A van het laatste jaarverslag van Electronic Arts op formulier 10-K voor het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2020, onder het kopje "risicofactoren" en in andere documenten die we hebben ingediend bij de Securities and Exchange Commission. We aanvaarden geen enkele verplichting om toekomstgerichte verklaringen om welke reden dan ook te herzien of bij te werken, behalve zoals wettelijk vereist.

Contacten

Chris Evenden
VP, Investor Relations
650.628.0255
cevenden@ea.com               

John Reseburg
VP, bedrijfscommunicatie
650.628.3601
jreseburg@ea.com

Bron BEDRIJFSDRAAD