Netflix brengt vandaag de teaser-trailer en de eerste beelden van uit AWAY, de nieuwe originele serie die beschikbaar zal zijn vanaf 4 september 2020. De serie sterren Hilary Swank in de rol van een astronautenmoeder, gedwongen haar familie op aarde te verlaten om een ​​missie naar Mars te ondernemen.

Synopsis:
Gemaakt door Andrew Hinderaker, de Netflix-serie AWAY het is een episch, emotioneel en ontroerend drama en viert de ongelooflijke vooruitgang die mensen kunnen bereiken, naast de persoonlijke offers die ze onderweg moeten doorstaan. Terwijl ze zich voorbereidt om een ​​internationale bemanning te leiden tijdens haar eerste missie naar Mars, moet de Amerikaanse astronaut Emma Green (Hilary Swank) ermee instemmen haar man (Josh Charles) en tienerdochter (Talitha Bateman) achter te laten op het moment dat ze haar het hardst nodig hebben. De reis naar de ruimte wordt steeds levendiger en tegelijkertijd zijn de relaties tussen astronauten gecompliceerd en komen de effecten van afstand tot geliefden op aarde naar voren. AWAY laat zien dat je soms je huis moet verlaten om succesvol te zijn.

De serie ziet de showrunner als uitvoerende producenten Jessica Goldberg geflankeerd door Matt Reeves, Jason Katims, Edward Zwick, Hilary Swank, Adam Kassan, Andrew Hinderaker, Jeni Mulein e Michelle Lee.