VoorgangerParagon staat op het punt terug te keren in een nieuwe gedaante, een nieuwe naam en samengesteld door een nieuw softwarehuis: Voorganger staat op het punt de fase van de gesloten alfa binnen te gaan.

Voor degenen die het zich niet herinneren, Paragon was een third-person MOBA, ontwikkeld door Epic Games heeft de open bètafase bereikt. In 2018 zorgde het succes van Fortnite ervoor dat het softwarehuis koos voor een integratie van het game-ontwikkelingsteam, eerst gedeeltelijk en vervolgens totaal, binnen dat van de beroemde battle royale, waarin de voortijdige dood van het Paragon-project werd besloten en de extreme teleurstelling van zijn spelers.

Epic stelde vervolgens de aandelenactiva ter waarde van $ 12 miljoen gratis ter beschikking: deze kwamen onder meer in de hand, bij Omeda Studios die zijn ontwikkeling heeft hervat en nu klaar is om een ​​eerste fase van Alpha gesloten voor 10 juli. Dit zal toegankelijk zijn voor alle pc-spelers, hoewel het ontwikkelingsteam niet uitsluit dat het in de toekomst op andere platforms kan landen.

Voorganger is daarom klaar om de Paragon-gemeenschap terug te verwelkomen, maar zal te maken krijgen met twee andere titels die de troeven van het MOBA-tijdperk van Epic Games hebben geërfd: Overprime e Fout ze zijn zelfs allebei klaar om hun visie op het project tegen 2021 te presenteren.