Dat is de afgelopen uren bevestigd Persona 5 The Animation, de anime geïnspireerd door de populaire RPG met dezelfde naam, zal in het Engels worden geuit. Niet alleen dat, het project omvat alle originele acteurs, inclusief Joker - die eindelijk de macht kreeg om volledige zinnen uit te spreken.

De serie zal beschikbaar zijn vanaf 29 september 2020 in blu-ray formaat, binnen a kistje die ook speciale afleveringen, een set geïllustreerde kaarten en een aantal speciale inhoud bevat. Dit nieuws kan ook de deuren openen voor een mogelijk nieuws nasynchronisatie in het Italiaans, aangezien Persona 5 Royal in onze taal is gelokaliseerd (in tegenstelling tot het origineel). De mogelijkheden zijn op dit moment niet veel en het hangt allemaal af van het succes van de anime, maar we zullen zien.

Bedenk dat onlangs Persona 4 Golden is geland Stoom en in de toekomst kunnen andere hoofdstukken van de serie naar de pc worden overgezet. Op dit moment is de game erin geslaagd om de meest gespeelde JRPG-titel op dit moment te veroveren (exclusief MMO's).