I glitch, vooral in Animal Crossing New Horizonszijn elementen die er altijd in zijn geslaagd om de game-ervaring interessanter te maken. De bekendste is zeker degene die je toestond dubbele objecten, nu verwijderd, wat veel spelers blij heeft gemaakt (vooral de meest luie spelers). Met het laatste patch, die tal van nieuwe functies met betrekking tot de zomer introduceerde, is er een nieuwe programmeerfout ontstaan. Deze keer veroorzaakt zijn aanwezigheid echter veel problemen.

Talrijke gebruikers hebben zelfs aan Nintendo gemeld dat versie 1.3.0 van Animal Crossing New Horizons het heeft gehaald onmogelijk om de bruggen over te steken. Het netwerk loopt vol video- die de glitch in actie laten zien, zoals die hierboven. Het is niet duidelijk hoe deze fout werkt, aangezien het lijkt slechts een paar spelers te treffen en niet allemaal. Op dit moment lijkt het veranderen van de positie van de camera of het vernietigen van de bovengenoemde brug de enige remedie. Tenzij het Tom Nook is, die heeft besloten om een ​​nieuwe tol in te luiden om zijn winst te vergroten, moeten de ontwikkelaars alles in de volgende update repareren.