Na zoveel hoop en zoveel stiltes komt er weer een klap voor fans van ouderwetse real-time strategiespellen: The Settlers is officieel uitgesteld nogmaals.

In tegenstelling tot het eerste uitstel, dat de lancering van de titel deze keer met een jaar uitstelde Ubisoft heeft direct besloten om geen nieuwe data te geven. De gioco in kwestie werd het daarom uitgesteld tot ongedefinieerde gegevens. De officiële motivatie is het zoeken naar een kwaliteitsniveau dat past bij de productie en de naam die het draagt.

“Aangezien kwaliteit onze prioriteit is, willen we de tijd nemen om dit op de beste manier te doen. Daarom moesten we de moeilijke beslissing nemen om de lancering van de game tot nader order uit te stellen. De extra tijd wordt gebruikt om op uw feedback te reageren en u het best mogelijke product te bieden. "

Ook The Settlers het draagt ​​bij aan de trieste lijst van uitgestelde games (of erger) tijdens dit ongelukkige 2020.