We weten het, de quarantaineperiode veroorzaakt door de Covid-19 het heeft velen van ons ertoe gebracht onszelf op te sluiten in onze huizen. Voor spelers van Animal Crossing: New Horizons, was ook een kans om hun creativiteit te uiten in het creëren van steeds mooiere en gastvrije huizen en eilanden. Iemand heeft de veilige zone van de Nintendo-titel echter omzeild en heeft een manier gevonden om het spel te laten communiceren met een buttplug.

Wat je ziet is een kleine demo van het script gemaakt door buttplug.io en te downloaden op GitHub. Hoe werkt het? Aarding via een interface geïnstalleerd in een Raspberry Pi en dat fungeert als tussenpersoon tussen de Buttplug en de Nintendo Switch. Door deze verbinding is het mogelijk markeer de invoer om het speelgoed te laten trillen tot een bepaalde actie in het spel - in dit geval het eenvoudig uitgraven van een gat.

Lees meer over de volledige procedure - waarvoor geen hardware- en / of softwaremodificatie van de console nodig is - hier is een vrij uitgebreide video van Buttplungy 'Met qDot.