Milan Games Week 2020 wordt een hybride tussen fysieke en digitale beurs vanwege de COVID-19-noodsituatie. Hier zijn de eerste details van deze tiende editie.

Deze nieuwe editie heet Xtensive, Het zal gebeuren van de 26 tot de November 29 en viert de tiende verjaardag van de videogamebeurs. De show wordt in digitale vorm live gehouden vanaf de traditionele Fiera Milano-locatie in Rho. In de zaal volgen naast een klein en geselecteerd publiek verschillende uitzonderlijke presentatoren elkaar op tijdens het evenement.

Ook deze tiende editie zal de samenwerking zien met Cartoomics, met cosplay wedstrijd, previews en presentaties met ontwerpers en auteurs. De afspraak met Xtensive staat vast Donderdag 26 novemberen dat zal zo zijn gratis zichtbaar op Twitch en op de Milan Games Week-website.

Wat als het niet erger kan zijn?