SmeltkroesHet falen van Smeltkroes is nu duidelijk: het spel, na een nogal problematische lancering, het werd binnen enkele dagen door de spelers verlaten, waarbij het ontwikkelingsteam werd overtuigd om twee van de drie manieren te schrappen om zich op de resterende te concentreren.

Een maatregel die niet voldoende is gebleken, aangezien de titel van Amazon Game Studios nu hieronder is beland Dagelijks piek 200 spelers.

De snelle vlucht van gebruikers overtuigde de ontwikkelaars uiteindelijk om een ​​nieuwsgierige stap terug te doen en te kiezen voor een nogal bijzondere operatie: Crucible zal zelfs een stap terug doen en terugkeren naar de gesloten bètafaseen zal opnieuw worden ontworpen in samenwerking met de gemeenschap die zal beslissen om het team te helpen bij het oplossen van de kritieke problemen van de game.

De game blijft daarom toegankelijk voor alle gebruikers die Crucible vandaag al tegen 18 hebben geprobeerd. Vervolgens zal Relentless Studios zich ertoe verbinden om in samenwerking met de spelers een roadmap te volgen, dagen te organiseren waarop ze samen met de ontwikkelaars kunnen spelen en directe feedback te geven op de problemen en verbeteringen die moeten worden aangebracht.

Het team heeft aangekondigd dat het via de verschillende sociale kanalen in nauw contact zal blijven met gebruikers die zullen deelnemen aan de bètafase. de officiële Discord-server en de subreddit van het spel.