Een beetje iedereen zal vroeg of laat een paar euro binnen een site van digitale sleutels. Of het nu Steam, PlayStation, Xbox of zelfs Nintendo is, de mogelijkheid om je games tegen een lagere prijs te kopen is voor iedereen verleidelijk. Voor Nintendo of Europe er lijken er echter te veel te zijn en - in een poging de eShop populairder te maken - heeft het bedrijf besloten de verkoop van de digitale sleutels van hun titels te blokkeren eerste feest.

Volgens wat op de site wordt onthuld ShopToNetvanaf 23.00 uur Juni 30 2020zullen verschillende Nintendo-titels in digitaal formaat niet meer te koop zijn. Deze nieuwe richtlijn zal de hele wereld omvatten Europees grondgebied, maar omvat geen verbod op de aankoop van DLC, Prepaid-kaarten eShop, Nintendo Switch Online-abonnementen en titels van derden.

Kortom, als je nog steeds geïnteresseerd bent in het kopen van games zoals Super Smash Bros. Ultimate, Zwaard en schild Pokémon o Splatoon 2 voor een zacht prijsje, moet je opschieten!