ik vindDe wereld van live streaming betreden is ongetwijfeld een risicovolle keuze, vooral gezien het feit dat we te maken hebben met een gigant als Trekken. Het is een voorbeeld Menger, De poging van Microsoft om de markt te betreden, die onlangs besloot de winkel te sluiten en de facto op te gaan in Facebook Gaming. Desondanks lijkt Tencent toch bereid mee te doen aan de wedstrijd door zijn platform te lanceren: ik vind het.

Volgens een rapport van Bloomberg, test het Chinese bedrijf de dienst al "geruisloos" in de VS, met een bètafase die sinds maart aan de gang is. Ik vind het duidelijk nog een embryonaal project, zoals blijkt uit het aantal toeschouwers (het populairste spel is Call of Duty Mobile met ongeveer 2600 volgers) maar het "Trovo 500" -partnerprogramma met een aanvankelijk budget van $ 30 miljoen lijkt op handen te zijn.

"We weten hoe moeilijk het is om op een nieuw platform te herbouwen en het is een last die we niet alleen willen dragen" luidt de aankondiging van het samenwerkingsprogramma. "Trovo is ervan overtuigd dat mogelijkheden voor het genereren van inkomsten beschikbaar moeten zijn voor alle streamers die hun carrière live willen streamen en we zijn bereid om de makers te helpen die Trovo onderweg zullen ondersteunen."