In de afgelopen jaren tussen de remakes van Resident Evil 2 en 3 en de aankondiging van de nieuwe Resident Evil 8 ziet het er zo uit Capcom is terug om zich te concentreren op haar horrorserie. De remakes lijken echter nog niet af, aangezien de volgende de 4e moet zijn.

Schemering Golem, de insider die zich onlangs bekend maakte omdat hij correct anticipeerde op alles met betrekking tot Resident Evil 8, heeft dat nu gedaan gedeclareerd waar het softwarehuis aan werkt remake van Resident Evil 4 maar dat dit niet alleen de technische sector betreft.

Capcom zou dat inderdaad zijn het verhaal uitbreiden met nieuwe hoofdstukken, met verwijzingen naar Dr. Salvador, e nieuwe gebieden die bezocht kunnen worden. Om dit alles te zien, zullen we echter lang moeten wachten: volgens de insider niet minder dan een jaar, maar waarschijnlijk ook de 2022.

Kortom, alleen geruchten waarvan momenteel geen bevestiging is, maar als de precedenten met Resident Evil 8 iets bewijzen, dan kunnen we te maken krijgen met waarheidsgetrouwe informatie.