Playstation PlusPlaystation Plus wordt tien e Sony viert het jubileum met drie spellen en een gratis thema.

"Vandaag, 29 juni 2020, Sony Interactive Entertainment viert een geweldige en opwindende mijlpaal: de tiende verjaardag van PlayStation®Plus. De bekende service heeft in de eerste tien levensjaren gebruikers verder gebracht 1000 titels, erin geslaagd spelers van over de hele wereld te verenigen en de barrières van afstand te doorbreken.

Deze reis was niet mogelijk geweest zonder de constante steun van de PlayStation-community en daarom besloot Sony Interactive Entertainment het evenement te vieren door toe te voegen een extra titel aan de catalogus van juli, meestal samengesteld uit twee spellen, waardoor het aantal titels op drie komt, namelijk: NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Erica.

Maar dat is nog niet alles: als extra feestbonus wordt het aan het einde van de week beschikbaar gesteld een gratis jubileumthema, die voor een beperkte periode kan worden gedownload in de PS Store. Bovendien is het voor al diegenen die nog niet de mogelijkheid hebben gehad om de emoties van online multiplayer te ervaren, mogelijk om in het gezelschap van hun vrienden te spelen dankzij een gratis weekend actief van 4 juli om 00:01 uur tot 5 juli om 23:59 uur'.

De drie titels van de Playstation Plus kunnen gratis worden ingewisseld van 7 juli tot 3 augustus.