Fallout 76De eerste seizoenspas di Fallout 76 komt deze week en heeft een bordspel thema. Seizoen 1, genaamd "The Legendary Run", zullen spelers bezig zijn met het scoren van SCORE-punten door een aantal doelen te voltooien en deze zullen hen toelaten om vooruit te komen op een spelbord met een race tussen Captain Cosmos en Dr. Zorbo.

Fallout 76 had al een systeem van dagelijkse en wekelijkse missies die atomen en andere soorten beloningen opleverden, maar het seizoensgebonden systeem zal deze functionaliteit aanvullen en consolideren.

De Legendary Run begint op 30 juni en de deadline is half september. Bethesda heeft al bevestigd dat dit zal gebeuren helemaal gratis evenals alle volgende seizoenen: na de eerste twee weken kunnen spelers die niet verder willen door de uitdagingen te voltooien, de seizoensrangschikking vrijspelen voor elk 150 atomen.