Ministerie van Defensie STEM Outreach Office ondersteunt gratis gameplay om te leren en beschermt derde tot en met negende klassers in New Jersey tegen verbreding van prestaties

RICHMOND, Va .– (BUSINESS WIRE) -#Wiskunde- Vanaf 1 juli kunnen jongeren uit New Jersey in de klassen drie tot en met negen gratis lid worden van DimensionU's Esports Summer League. Het STEM Outreach Office van het Department of Defense in Picatinny Arsenal in Wharton, New Jersey, ondersteunt de gameplay van kinderen op het nieuwe Esports for Education Platform. Als gevolg hiervan kunnen spelers tot en met 31 augustus gratis hun reken- en alfabetiseringsvaardigheden oefenen. Geïnteresseerden kunnen terecht bij www.dimensionu.com om een ​​account aan te maken. Ouders kunnen hun eigen account aanmaken en samen met hun kinderen spelen.

In de Summer Esports League worden de topspelers van alle drie de games wekelijks op het scorebord weergegeven. Als een school of organisatie vóór de zomer DimensionU heeft gebruikt, zal een groepsranglijst de beste spelers van die organisaties tonen.

"We wilden zomerleren ondersteunen en aangezien de games van DimensionU in overeenstemming zijn met de normen van New Jersey, waren ze perfect", zegt Steven Hoy, CEO van DimensionU. "Toen scholen tijdens COVID-19 moesten overstappen op afstandsonderwijs, veroorzaakte dit hiaten in de prestaties. En aangezien er deze zomer geen persoonlijke verrijkingsactiviteiten worden gehouden, zullen deze games ervoor zorgen dat die hiaten niet groter worden. "

DimensionU's spannende first-person, multiplayer-spellen versterken de wiskunde- en alfabetiseringsinstructies voor de klassen drie tot en met negen. De drie games zijn speelbaar op internet of via mobiele apps voor telefoons en tablets. Elk spel biedt toegang tot alle Dimension U-curriculumniveaus, waardoor het voor studenten met verschillende niveaus en vaardigheidsniveaus gemakkelijk is om met elkaar "IN HET SPEL TE KOMEN". DimensionU spelen biedt academische ondersteuning en bevordert strategische en kritische denkvaardigheden voor studenten.

De Esports Summer League van DimensionU loopt tot en met 31 augustus 2020. "We moedigen alle inwoners van New Jersey aan om het nieuws over de competitie te verspreiden," voegde Hoy eraan toe. "Het is een leuke manier om academische vaardigheden te behouden tijdens de zomer, en academische verbetering is merkbaar aan het spel dat slechts vijf minuten per dag duurt!"

Over DimensionU

DimensionU is Esports for Education! Als een toonaangevende ontwikkelaar van educatieve videogames voor wiskunde en taalkunsten, heeft DimensionU een staat van dienst in het helpen van het verbeteren van de prestaties van studenten. Het bedrijf biedt op standaarden afgestemde spellen die meer dan 400 reken- en alfabetiseringsvaardigheden versterken voor de klassen drie tot en met negen en een online rapportagetool om leraren te helpen het leerplan te beheren. Studenten leren in een opwindende, snelle en competitieve virtuele omgeving die beschikbaar is op internet en mobiele apparaten. Voor meer informatie bezoek www.dimensionu.com en volg ons op Facebook @DimensionU en Instagram @DimensionUgames. #EsportsforEducation

Contacten

Veronica Delbrugge
pr@dimensionu.com
1-877-682-2852

Bron BEDRIJFSDRAAD