In de afgelopen paar uur ontwikkelden de studio-ontwikkelaars Zeldzaam, de creatieven achter de piratensandbox Sea of ​​Thieves, hebben aangekondigd de komst van de langverwachte privé servers voor de gemeenschap.

De servers aanpasbare zijn al lang een verzoek van de Sea of ​​Thieves-spelersbasis en na enige tijd deel uit te maken van de Rare roadmap, lijkt het erop dat het eindelijk tijd is om de functie te testen in Alpha.

Op dit moment zijn er niet veel details over de functies die deze servers zullen bieden, maar het fundamentele doel achter de introductie van deze optie is om verreweg de evenementen en de meest toernooien die de community organiseert, waardoor speciale servers kunnen worden gemaakt die door de gebruikers zelf worden beheerd.

We hoeven alleen maar te wachten op nieuws van Rare zelf, die de komst van de functie aankondigde als "dreigend" in de blogpost gewijd aan het nieuws.