LIMASSOL, Cyprus– (BUSINESS WIRE) –Sergey Portnov, CEO van Parimatch, stond gisteren op het virtuele podium bij Collision at Home - een wereldwijde virtuele conferentie die technologieleiders en veelbelovende start-ups samenbrengt om de problemen met de technologie te bespreken industrie.

Tijdens zijn toespraak wist Sergey Portnov het 30,000 man sterke publiek van Collison at Home te boeien met zijn ervaring met het transformeren van Parimatch van een fysieke bookmaker tot een toonaangevend internationaal tech- en entertainmentmerk, waardoor kijkers zijn vijf beste tips kregen over tech-transformatie.

Sergey Portnov zei over de transformatie naar een technologiebedrijf:

'Bij Parimatch zijn we geobsedeerd door technologie. We zijn een bedrijf dat is gebouwd door ondernemers met managementachtergronden, maar nu hebben we een grote stap gezet om een ​​technologiebedrijf te worden - een eindeloze reis zonder bestemming.

"Technologie kan worden gebruikt als een hulpmiddel of kan worden gebruikt om een ​​cultuur, een mentaliteit te beschrijven. Voorheen bij Parimatch gebruikten we tech als tool, maar nu niet meer. Tech is niet iets dat kan worden uitbesteed, het moet door je DNA stromen. Pas als deze technologiecultuur in uw bedrijf is ingebakken, zal uw bedrijf vooruitgang boeken. "

De vijf beste tips van Sergey over technische transformatie:

Les 1 - Accepteer het offer

"In de reis naar technische transformatie moet je accepteren dat je onderweg dingen zult verliezen. U kunt werknemers, klanten, partners en misschien zelfs inkomsten verliezen. Dit kan pijnlijk zijn, maar dit verlies moet worden geaccepteerd om te transformeren en uiteindelijk sterker te worden. "

Les 2 - Huur de beste

'Ga niet zo gemakkelijk om met het aannemen van talent. We weten allemaal dat het mensen zijn die een bedrijf maken (of breken). Investeer in de beste mensen en betaal ze veel. Mensen moeten een serieuze financiële investering zijn. Maar betaal ze niet gewoon goed, geef ze vrijheid in hun rol. Motiveer ze en geef ze de tijd om te stralen. "

Les 3 - Snelheid is van essentieel belang

'Tech betekent voor mij snelheid. Elk aspect van een technologiebedrijf moet met snelheid werken. De sport- en gokindustrie is erg snel, dus we kunnen ons merk omringen met die snelle energie. Wees moedig en moedig, creëer een cultuur van snelheid. "

Les 4 - Bouw de bedrijfscultuur op

'We werken voortdurend aan het stimuleren van loyaliteit van onze bestaande medewerkers. We werken met al onze mensen en besteden tijd aan het opbouwen van cultuur en waarden. Dit zijn niet alleen woorden op papier, we leven ze na en mensen kunnen ze zien in onze acties. Waarden moeten authentiek zijn, essentieel voor het opbouwen van een positieve cultuur en de ruggengraat van een bedrijf vormen. '

Les 5 - Evenwicht tussen ervaring en ambitie

'Het is belangrijk om ervaring te combineren met ambitie. Wanneer het ene groter is dan het andere, veroorzaakt dit problemen. We waren ambitieus met weinig ervaring, we maakten fouten en leerden ervan. Aan de andere kant heb je bedrijven met veel ervaring, maar zonder ambitie, ze zijn zelfgenoegzaam geworden en zullen waarschijnlijk niet in de toekomst blijven bestaan. Het ideale evenwicht is 51% ambitie en 49% ervaring. "

Een opname van de toespraak van Sergey Portnov is hier te zien: https://www.youtube.com/watch?v=CQ98g1U-doU&feature=youtu.be

-EINDE-

OVER PARIMATCH

Parimatch brengt technologie, zaken en sport samen om naadloos entertainment te leveren, mogelijk gemaakt door innovatie. Opgericht in 1994, is Parimatch uitgegroeid tot een van de grootste gokbedrijven in Europa en de GOS, en blijft nieuwe markten verkennen om toe te treden. Het bedrijf opereert met een digitale first mindset en ontwikkelt en verbetert voortdurend de kwaliteit van zijn klantervaring, waarvan wordt genoten in 60 landen over de hele wereld. Het winnende team van merkambassadeurs van Parimatch bestaat uit Conor McGregor, Mike Tyson, Petr Yan en de Shevchenko-zussen. Parimatch is ook de titelsponsor van het populaire esports-team Virtus.pro en is de exclusieve wedpartner van UFC in de CIS-regio.

OVER COLLISIE

Collision is "Amerika's snelst groeiende technische conferentie", gecreëerd door het team achter Web Summit. In vijf jaar tijd is Collision gegroeid van 2,500 naar een verwachte 25,000 uit meer dan 120 landen. Aanwezig zijn onder meer CEO's van zowel 's werelds snelst groeiende startups als' s werelds grootste bedrijven, naast toonaangevende investeerders en media.

Contacten

Voor meer details:
Jonathan Brill
Andrew Todd
FTI Consulting
+44 0

Bron BEDRIJFSDRAAD