Stranger Things AERZoals elke week verrijkt Epic Games Store de bibliotheken van zijn gebruikers gratis. Deze week zijn de titels gratis Stranger Things 3: The Game en AER Memories of Old.

Wat betreft de eerste, veel introducties zijn niet nodig: het is de officiële videogame van het derde seizoen van Stranger Things, waarmee je de gebeurtenissen van de beroemde serie opnieuw kunt beleven in een coöperatief spel gemaakt in pixelart.

AER Memories of Old het is in plaats daarvan een avontuur dat vooral gericht is op verkenning. Als vormveranderaar met de kracht om in een vogel te veranderen, wordt de speler geroepen om elke hoek van een uitgestrekte open wereld vol geheimen te bezoeken en gecreëerd met een vrij originele en minimalistische stijl.

Beide titels zijn al gratis inwisselbaar in de Epic Games Store en kunnen tot aan je bibliotheek gratis worden toegevoegd Donderdag 2 juli om 17.00 uur.