Beleef gevechten vol actie in een open wereldavontuur dat je de adem beneemt

LOS ANGELES– (BUSINESS WIRE) - Betreed het veld om Syllunas te redden! Pre-registratie voor het gloednieuwe platformonafhankelijke MMORPG-fenomeen, door Nexon, V4, begint vandaag voor mobiel en pc. Wanneer de krachten van de duisternis dreigen grote schade aan te richten op een ooit idyllisch land, V4 stuurt spelers op een interdimensionale reis om de goeden te helpen vechten tegen demonische krachten. Spelers kunnen zich vooraf registreren op www.nexon.com/v4/ om exclusieve prijzen te verdienen voor pre-abonnees.


V4 het wordt aangedreven door Unreal Engine en nodigt spelers uit om de wereld van Syllunas te confronteren, een ooit hemels land dat nu wordt bedreigd door demonische krachten, terwijl het Bondgenootschap worstelt om het te beschermen tegen de Guardian en de nu verzwakte Scoria Knights.

V4 plaatst zichzelf in een opwindende en open wereld en presenteert zes klassen gericht op aanvallen, waaronder Enchantress, Slayer en Knight, die elk de kans geven om maximale schade en vernietiging toe te brengen door zich binnen de omgeving die avontuur uitstraalt. Spelers kunnen krachtige allianties aangaan, rijken verkennen en het slagveld veroveren door real-time actievolle confrontaties met spelers (speler versus speler, PvP) tijdens het spel.

Met meer dan 50 aanpassingsopties kunnen spelers hun personage individualiseren met glimmende wapens en bepantsering, die hun helden in de strijd kunnen helpen hun potentieel te ontketenen. V4 brengt ook een spelersvriendelijke markt via de handelspost, waardoor spelers ervoor kunnen zorgen dat inspanningen worden beloond met prijzen die door spelers zijn bepaald voor uitrusting en andere dingen.

De mogelijkheid om tussen platforms te wisselen stelt spelers in staat de meeslepende wereld van te ervaren V4 op elk moment, of ze nu klaar zijn om thuis of onderweg te vechten met spelers van over de hele wereld.

Om vooraf te registreren a V4, bezoek https://www.nexon.com/v4. V4 zal wereldwijd beschikbaar zijn, met uitzondering van Korea, China, Japan en Taiwan. volgen @ V4Global op Twitter voor de laatste updates en informatie.

Bronnen voor de pers:

Sociale media: Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

Informazioni su V4 https://www.nexon.com/v4

Aangedreven door Unreal Engine 4, V4 is een MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game, multiplayer massaspel voor het interpreteren van online rollen) op meerdere platforms met gratis deelname, waarmee spelers hun helden kunnen aanpassen terwijl ze een verbluffende wereld verdedigen tegen de krachten van de duisternis . Met buitengewoon gedetailleerde gevechten en aanvalsklassen kunnen spelers zich verzamelen in teams van over de hele wereld op mobiel en pc om het kwaad te verslaan.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.com

Nexon America Inc., opgericht in 2005, biedt uitstekende vaardigheden op het gebied van gratis online games en real-time assistentie tijdens het spelen, gebruikmakend van de sterke punten van het merk NEXON Co., Ltd. ("Nexon") en deze aan te passen aan de specifieke voorkeuren van westerse gebruikers. . Al meer dan een decennium beheert Nexon America iconische titels zoals MapleStory en Mabinogi die records hebben gebroken en boeiende spelers hebben. Nu er nieuwe projecten aan de horizon opdoemen, blijft Nexon America trouw aan de pioniers- en innovatiegeest van het moederbedrijf, met een op spelers gerichte aanpak en de ontwikkeling van de best mogelijke spelervaringen voor de westerse markt.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Nexon America
Cynthia Lezama
clezama@nexon.com

Bron BEDRIJFSDRAAD