Ubisoft en Logitech in het oog van de orkaan vanwege ernstige beschuldigingen van zedendelicten. Laten we proberen deze trieste afleveringen te verduidelijken.

Het eerste geval zou betrekking hebben op de Ubisoft Brand Marketing Manager Andrien Gbinigiebeschuldigd van verkrachting tegen Senior Account Executive Gaming van Kairos Media Kate Johnson. Hetzelfde beschreef het gedrag van de man, op dat moment communitymanager voor de Assassin's Creed-sage, in een gedetailleerde tweet die we aan u rapporteren.

Een andere beschuldiging komt ook van de Community and Influencer Manager for Save the Children waar John Silvester zich tot richt Stenen kin, Associate Director of Public Relations van het Franse softwarehuis:

Ubisoft reageerde snel op deze beweringen en gaf het volgende bericht vrij:

We maken ons grote zorgen over deze beschuldigingen. We nemen elk geval van geweld of intimidatie zeer serieus en kijken nauwkeurig naar de beschuldigingen om onze volgende acties te bepalen.

Helaas is het fenomeen niet beperkt tot het individuele bedrijf, we leren zelfs dat Logitech's Creator Relations ook Alex Monney hij is beschuldigd van vermeende intimidatie van meerdere slachtoffers.

We houden je op de hoogte van deze trieste afleveringen waar we hopen dat er serieuze actie zal worden ondernomen.