Netflix heeft de aanhangwagen di "Over the Moon - De fantastische wereld van Lunaria", de nieuwe originele animatiefilm geregisseerd door de legendarische Oscarwinnende animator en regisseur Glen keane, die in het najaar beschikbaar zal zijn in alle landen waar de dienst actief is.

"Over the Moon - De fantastische wereld van Lunaria", een coproductie Pearl Studio e Netflix, zie hoe de beroemde producenten Gennie Rim e Peilin Chou. In de originele versie van de film, de stem van de jonge hoofdrolspeler Fei Fei is van de openbaringsactrice Cathy Ang.

De originele stemcast ziet ook de aanwezigheid van Phillipa Soo (Verandering) Robert G. Chiu (Kin) Ken Jeong (Gobi) John Cho (Paus), Ruthie Ann Miles (Moeder), Margaret Cho (Tante Ling), Kimiko Glenn (Tante Mei), Artt Butler (Oom) e Sandra Oh (Miss Zhong).

Synopsis:
Een briljant klein meisje, gedreven door vastberadenheid en passie voor wetenschap, bouwt een ruimteschip om naar de maan te gaan en het bestaan ​​van de legendarische godin die daar woont te demonstreren.

Eenmaal geland raakt ze verwikkeld in een onverwachte zoektocht en ontdekt ze een bizarre plek met fantastische wezens. Geregisseerd door de legendarische animator Glen Keane en geproduceerd door Gennie Rim en Peilin Chou, is "Over the Moon - The fantastic world of Lunaria" een spannend muzikaal avontuur dat het verhaal vertelt van het vermogen om vooruit te gaan, de acceptatie van onverwachte nieuwigheden en de kracht van 'verbeelding.