Markeer uw agenda: fans die digitaal vooraf bestellen, krijgen op 14 augustus toegang tot de Warehouse Demo - voorafgaand aan de officiële lancering van de game!

Nieuw talent vertegenwoordigt de evolutie van cultuur en diversiteit in het hedendaagse skateboarden

SANTA MONICA, CALIF .- (BUSINESS WIRE) -#THPS–Het genre-bepalend Tony Hawk's Pro Skater franchise maakte zijn stempel op videogames in de jaren '90 en prees destijds de topnamen in skateboarden. Met de lancering van Tony Hawk's ™ Pro Skater ™ 1 en 2 op 4 september 2020 gaat de erfenis verder met enkele van de meest vooraanstaande professionele skaters ter wereld - Nyjah Huston, Leo Baker, Leticia Bufoni, Aori Nishimura, Lizzie Armanto, Shane O'Neill, Riley Hawk en Tyshawn Jones - die zich bij de line-up van OG's in de remaster.

"Het moderne skateboarden is ontstaan ​​uit een generatie skaters die opgroeide met het spelen van het origineel Tony Hawk's Pro Skater games ”, zegt Michelle Bresaw, Vice President Product Management and Marketing bij Activision. "De professionele skaters van wereldklasse die we aan deze remaster toevoegen, hebben de trucs en combo's uit de videogame gehaald en in het echte leven mogelijk gemaakt. We zijn er trots op dat de remaster het skate-cultuurlandschap van vandaag zal vertegenwoordigen met een gevarieerde selectie skaters die elke gamer zal aanspreken. "


Terwijl enkele van de nieuwe pro's in het verleden zijn verschenen Tony Hawk's Pro Skater spellen, Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 zal de eerste keer zijn dat ze zullen malen, ollie en kickflip in de eerste twee games van de franchise. Bovendien heeft Activision, een volledige dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), vandaag aangekondigd dat deze A-lijst met nieuw talent hun eigen kenmerkende trucs, in volledige HD-glorie, naar alle niveaus en gameplay-functies zal brengen die fans geweldig vinden aan de games. Hier is een coole gameplay van de nieuwe skaters in actie in het spel.

Fans kunnen vooraf bestellen Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 nu voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, de familie van Xbox One-apparaten van Microsoft, inclusief de Xbox One X, en op pc via het Epic-platform. Degenen die de game digitaal vooraf bestellen, krijgen vanaf 14 augustus 2020 toegang tot de Warehouse Demo, voorafgaand aan de officiële lancering van de game.

Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 remastert de eerste twee games in de Tony Hawk-franchise tot één geweldig pakket. De game combineert alle originele levels, old-school tricks en meer die gamers onthouden met prachtig opnieuw gecreëerde levels om fans geweldige gameplay-ervaringen te bieden. De game zal ook favoriete functies van fans uit games over de hele originele franchise integreren, niet alleen de eerste twee games, waaronder revert, liptricks, muurplanten en originele multiplayer-gamemodi, zowel online als voor lokaal couch-play. Create-A-Park, met een robuuste editor om nieuwe manieren van aanpassing mogelijk te maken, en Create-A-Skater-modi zijn ook terug met de remaster! Spelers kunnen parken online delen met vrienden en outfitschaatsers met aanpassingsopties.

De basisversie van Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2 zal wereldwijd beschikbaar zijn voor de adviesprijs in de VS van $ 39.99. Een digitale deluxe-versie met unieke inhoud en in-game-uitrusting is beschikbaar voor de adviesprijs van $ 49.99. Voor de ultieme fan is er een collector's edition beschikbaar voor de adviesprijs van $ 99.99 in de VS, compleet met de digitale deluxe content en een limited-run Birdhouse-deck. Informatie over Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2, inclusief lokale adviesprijzen, is te vinden op www.tonyhawkthegame.com. Volg ook nieuws op Twitter, Facebook, Instagram @TonyHawkTheGame en abonneer je op het YouTube-kanaal op YouTube.com/tonyhawkthegame.

Over Activision

Activision is gevestigd in Santa Monica, Californië en is een toonaangevende internationale producent en uitgever van interactief entertainment. Activering handhaaft activiteiten over de hele wereld en is een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), een S & P 500-bedrijf. Meer informatie over zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activision.com of door te volgen @Activision.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: informatie in dit persbericht met betrekking tot de verwachtingen, plannen, intenties of strategieën van Activision Publishing met betrekking tot de toekomst, inclusief verklaringen over de verwachte beschikbaarheid, functies, functionaliteit en prijzen voor Tony Hawk's Pro Skater 1 en 2, zijn forward-looking statements die geen feiten zijn en een aantal risico's en onzekerheden inhouden. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de daadwerkelijke toekomstige resultaten van Activision Publishing wezenlijk afwijken van die in toekomstgerichte verklaringen uiteengezet in deze release, zijn onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de secties met risicofactoren van het meest recente jaarverslag van Activision Blizzard op formulier 10K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De uitspraken over de toekomst zijn gepubliceerd bij Activation Blizzard en noch Activision Publishing noch Activision Blizzard hebben enige verplichting op zich genomen om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Toekomstgerichte uitspraken waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten hun invloedsfeer liggen en kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten afwijken van de huidige verwachtingen.

© 2020 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION en PRO SKATER zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Tony Hawk is een geregistreerd handelsmerk van Tony Hawk, Inc.

Contacten

Activision
Dior Brown
Dior.Brown@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD