No More Heroes 3 blijft zich aan het publiek tonen op een ondeugende manier in de New Game + Expo. In deze korte video krijgen we een voorproefje van het nieuwe hoofdstuk met in de hoofdrol Travis Touchdown. Er is maar één probleem: Suda51 beslaat het hele uitzicht.

En we zijn twee trollen op rij: een paar weken geleden, een kleintje screenshot van de titel was gedekt door een actiefiguur van Meneer MiGuardi di Rick & Morty.

Niettegenstaande de logge gek, is het niet moeilijk om enkele van de nieuwe functies van de nieuwe titel te identificeren Sprinkhaan Vervaardiging. In wat we de nieuwe grafische interface van het spel zouden kunnen noemen, zien we de terugkeer van de vaardigheden die in de spin-off zijn geïntroduceerd Travis Strikes Again: No More Heroes. Ook de combi-finisher die kan worden geactiveerd via ik bewegingscontroles, hoewel het nodig zal zijn om te begrijpen hoe deze functie tijdens de spelsessies zal worden vertaald in draagbare modus di Nintendo Switch.

Op het moment, No More Heroes 3 heeft nog geen releasedatum, maar we houden je op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot Goichi's nieuwste project "Suda51".