In de nieuwste direct gewijd aan Super Smash Bros. Ultimate er was niet alleen ruimte voor Min Min en zijn spagetti-armen, maar ook ik Mii-jagers ze hadden hun kleine moment van glorie.

Onder de nieuwe personages die worden vertegenwoordigd symbolisch we vinden: de beroemde Ninjara da WAPENS, het duo Callie e Marie da Splatoon, het iconische Heihachi Mishima della serie Tekken (verscheen al in het vorige hoofdstuk voor 3DS en Wii U) en tenslotte ...DE VAULT JONGEN VAN FALLOUT!

Ongelofelijk maar ook waar Bethesda slaagt erin om een ​​minimum aan vertegenwoordiging in het vechtspel van Nintendo, dat de franchises binnen zijn wereld blijft uitbreiden crossover. We weten niet of deze aankondiging zou kunnen leiden tot de komst van de Doom moordenaar of zijn Mii-kostuum, maar het is altijd leuk als een nieuwe serie deelneemt aan de strijd.