De laatste van ons deel 2 is een titel die de afgelopen maanden onenigheid heeft gewekt bij een bepaald deel van het publiek dat, helaas, wederom resulteerde in toxiciteit.

Nadat de bedreigingen zijn binnengekomen Neil Druckmann vorige maand, journalist en streamer Alanah Pearce ze werd gedwongen haar live-uitzendingen te onderbreken vanwege sommige gebruikers die - op een elegante manier - begon tegen hen te schelden bedreigingen met de dood en verkrachting. Centraal in de aanval staat niet alleen het nieuwe hoofdstuk van de serie The Last of Us, maar ook het zijne progressieve politieke standpunten. Onmiddellijke steun, niet alleen van zijn volgers, maar ook van belangrijke branchecijfers, waaronder Cory Balrog van Santa Monica.

Het maakt niet uit of de titel Stoute hond of je het nu leuk vindt of niet, als ik lekken zijn ze waar of niet, of als bepaalde keuzes gemaakt in de scriptfase niet overeenkomen met je politieke en / of culturele ideeën; doodsbedreigingen krijgen is niet alleen een nederlaag voor ons gamers, maar ook voor videogames in het algemeen.