Als je dacht dat de emulatie van de NES, de eerste en historische kentekenplaatconsole Nintendo kon zich niet verder ontwikkelen, het komt naar boven Stoom 3DSen, een emulator die games als Super Mario Bros. en The Legend of Zelda zal omzetten in titels 3D.

Momenteel bezig Vroege toegang, 3DSen staat niet alleen de conversie van officiële en niet-uitgebrachte titels op de NES toe, maar stelt de speler ook in staat om ze vanuit een ander perspectief te bekijken door het gebruik van de rechter bedieningshendel om de camera van de emulator te draaien.

Momenteel is de titel beschikbaar op PC, MacOS e Linux tegen de prijs van 8.19 euro en verschillende titels zijn al getest en gerapporteerd, binnen opgesteld deze lijst.

Wat kan ik zeggen, het project lijkt geldig te zijn. Laten we hopen dat Nintendo niet met de zijne komt banhammer een rommel maken.