Hoewel het niet echt goed werd ontvangen door de gemeenschap (die liever een vertegenwoordiger van een ander IP had gehad), zijn we nu dicht bij de presentatie van de nieuwe jager van Super Smash Bros. Ultimate, het vechtspel van Nintendo. Dat laatste heeft het inderdaad aangekondigd dat zijn onthullen zal gebeuren in slechts drie dagen, Maandag 22 juni, via zijn streamingkanalen. Zoals gewoonlijk kunnen we het uiterlijk van de gameontwerper verwachten Masahiro Sakurai die het nieuwe personage diepgaand zal introduceren en uitleggen.

Hoewel we weten dat het een van de leden is van de selectie van WAPENS, zijn is nog steeds niet duidelijk identiteit. Nintendo had zijn komst namelijk al onthuld op Maart, maar zonder aan te geven welk exacte karakter van het spel Super Smash Bros. Ultimate zal betreden. Ondanks de vertraging als gevolg van COVID-19, staat het wachten nu op het punt te eindigen en zullen we binnenkort de waarheid kunnen achterhalen. Onthoud ondertussen dat er vijf mysterieuze worstelaars ontbreken om de Fighter Pass 2, en wie weet of een van deze niet samen met de boksbeugels zal worden aangekondigd (zoals in het verleden gebeurde met Hero en Banjo Kazooie).

Nintendo Direct van de 13 april: alle aangekondigde aankondigingen