De zomer van conferenties gewijd aan de wereld van gaming gaat door. In feite, vanaf 23 juni 2020, de digitale deuren van de New Game Plus Expo, een streamingevenement gewijd aan de nieuwe aankondigingen van de verschillende deelnemers aan het initiatief.

Beginnend met 17.00 uur (Italiaanse tijd), is het mogelijk om de live uitzending op het kanaal te volgen Trekken toegewijd en assisteren bij aankondigingen en verrassingen die zullen worden gepresenteerd. Als we aan de ene kant een mogelijke showcase hebben getagd Atlus (die betrekking kan hebben op de serie Persona) andere Japanse softwarehuizen zullen ook deelnemen aan het evenement, waaronder Inti Maakt (Gunvolt, MegaMan ZX), Arc System Works (Blazblue, Guilty Gear) en SNK (King of Fighters, metal Slug).

Voor meer informatie over de New Game Plus Expo kunt u de bezoeken Officiële site gewijd aan het evenement.