Amazon Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van HANNA, beschikbaar vanaf vrijdag 3 juli op Prime Video.
Het tweede seizoen van HANNA keert terug met acht afleveringen van duurt een uur en volgt de reis van de buitengewone jonge hoofdrolspeler op zoek naar de waarheid over haar identiteit, terwijl ze zich overgeeft aan de ontsnapping gejaagd door een bedreigende overheidsinstantie. Na de ontdekking aan het einde van het eerste seizoen, Hanna (Esmé Creed-Miles) weet dat ze niet het enige meisje is met buitengewone vaardigheden en elite-training. De Utrax-organisatie is in feite ontstaan een groep zeer bekwame kinderen die op het punt staan ​​de dodelijke tweede fase in te gaan del programma. Nadat ze zijn verhuisd naar de faciliteiten van The Meadows, bevinden de jonge rekruten zich plotseling vrij van beperkingen en zien ze de mogelijkheid om een ​​nieuwe identiteit in de buitenwereld te creëren. Maar deze enige schijnbare vrijheid heeft een hoge prijs.
In het nieuwe seizoen brengt Hanna haar vrijheid in gevaar om haar vriendin Clara (Yasmin Monet Prince) te redden van het Utrax-programma, nu geleid door John Carmichael (Dermot Mulroney) en zijn rechterhand, Leo Garner (Anthony Welsh). Hanna zal een onverwachte bondgenoot vinden in wat haar aartsvijand was, CIA-agent Marissa Wiegler (Mireille Enos), die zichzelf en Hanna moet beschermen tegen de gewetenloze organisatie die ze ooit vertrouwde. Hanna gaat dieper en dieper in de meanders van The Meadows en leert andere jongens zoals zij kennen, waaronder Sandy (Áine Rose Daly) en Jules (Gianna Kiehl), en begint vragen te stellen over haar rol in het Utrax-moordprogramma en wat ze werkelijk is zijn plaats in de wereld.