De wereld eindigt met jou is misschien een van de RPG-series van square Enix meest bijzonder in de afgelopen jaren. Kom op Nintendo DS en dan verder Nintendo Switch e smartphone, de titel vermengde een gevechtssysteem gebaseerd op het gebruik van het touchscreen tot een plot met diepe thema's en personages, gelegen in de metropool van Shibuya en ondersteund door het ontwerp van Tetsuya Nomura.

Ondanks de luidruchtige niche van fans, werden de verkopen geregistreerd en de vertegenwoordiging in de sage van Kingdom Hearts, is de franchise al geruime tijd uit de scene ...tot vandaag.

The World Ends With You Anime Expo Square Enix

Na een kleine cameo in de poster gewijd aanAnime Expo Lite 2020 - lichte en online versie van de beurs gewijd aan Japanse animatie, aanvankelijk afgelast vanwege de Covid-19 - Square Enix heeft onlangs een nieuwe ingediend handelsmerk genoemd Subarashiki kono Sekai (What a Wonderful World, of de titel van de serie die in Japan wordt gebruikt).

Dat het tijd is om terug te keren naar Shibuya en de Reaper's Game door middel van een vervolg gewijd aan de avonturen van Neku? Of zien we de aankondiging van een geanimeerde transpositie tijdens de Anime Expo?