Ondanks zijn anciënniteit, de arcadetitel Donkey Kong voor cabinecruisers en NES blijft steun krijgen van de gemeenschap, die nog steeds records registreert en aankomt bij het bedrijf van Robbie Lakeman, die tijdens zijn leven voort Trekken is erin geslaagd het vorige wereldrecord van John McCurdy van 2019 te verbreken.

Zoals je hieruit kunt zien klem op Twitch slaagde Lakeman erin om in een enkele wedstrijd i 1,260,700 punten nodig om het vorige record van 1,259,000 punten te verbreken.

Lakeman is niet onbekend binnen de gemeenschap, en sinds 2018 maakt hij deel uit van de TOP 10 van de sterkste spelers ter wereld op de Nintendo-arcadetitel. We zullen echter moeten wachten op het oordeel van Tweelingsterrenstelsels, de site die het scorebord coördineert, om erachter te komen of Lakeman wel of niet de beste speler ter wereld is op Donkey Kong.