Na de uitstekende ontvangst door de bekritiseert, Desperados III is eindelijk te koop voor pc-, PlayStation 4- en Xbox One-spelers.

Ontwikkelaar Mimimi Games stopt daar niet, want het zal niet alleen de seizoenspas met drie extra missies later dit jaar uitbrengen, maar het team zal ook twee gratis updates uitbrengen in juli en augustus, elk met 4 nieuwe Barons challenge-bonusmissies. Deze zomer staat er een update gepland, met ondersteuning voor Mac en Linux.
Begin nu uw reis met John Cooper en zijn mede-Desperados om het hebzuchtige DeVitt-bedrijf te stoppen. Terwijl je wacht tot de download is voltooid of de installatie is voltooid, kun je de live-action launch-trailer bekijken, die een snelle blik biedt in de geschiedenis van het wilde westen waarvan je getuige bent.

We herinneren het meest sceptisch eraan dat de titel beschikbaar is in gratis demo-versie op het platform GOG en Steam.