Na de "crossover" met de boetiek ValentinoAnimal Crossing: New Horizons bereidt zich voor om een ​​ander zeer belangrijk merk te verwelkomen, behorend tot het restaurantbedrijf: Il KFC van kolonel Sanders en zijn staf virtuele winkel.

Het initiatief, georganiseerd door de Filipijnse tak van de bekende fastfoodketen zal vertrekken van 17 tot 22 juni 2020 en zal spelers van de bestsellers Nintendo om dit specifieke merkeiland te bezoeken en hun eerbetoon aan de oude Sanders achter te laten. Bovendien winnen degenen die de eigenaar van het eiland vinden een speciale prijs: een 8-delige pan gebakken kip.

Ondanks hoe we het laatste deel van het initiatief negeren - die uiteraard beperkt zal blijven tot Filippijnse grond - in de praktijk worden gebracht, raden wij u aan de activiteiten van de pagina in de gaten te houden om de details hierover te achterhalen speciaal evenement.