De reeks van Kingdom Hearts, het geweldige Odyssey kenteken Disney square Enix, staat op het punt de deuren van zijn nieuwe hoofdstuk te openen: Donkere weg, een mobiele titel die de oorsprong van een van de hoofdpersonen van de serie vertelt: Xehanort. Er kan echter nog meer aan de horizon zijn.

Volgens een lek van de broncode van de site gewijd aan Dark Road, slaagde iemand erin het logo te vinden van een ander hoofdstuk van de sage dat nog onbekend is: Kingdom Hearts - Melodies of Memory. Daarnaast bevat de site diverse verwijzingen naar andere platforms waaronder Xbox OnePlayStation 4Nintendo Switch.

Maar terugkerend naar Melodies of Memory, vragen fans van de serie zich niet alleen af ​​wanneer het zal worden aangekondigd, maar ook wie de hoofdrolspelers zullen zijn van dit nieuwe en mysterieuze hoofdstuk. Zullen we een terugkeer van Sora zien? Of Tetsuya Nomura verschijnt er een nieuwe cast met personages?