Het Italiaanse Indie-panorama breidt zich vandaag uit met de geboorte van een nieuw softwarehuis in Rome: Ragnarōk Productions. Een klein team met een grote passie voor de branche.

Ragnarōk Productions Roma Indie Italiaans

Geleid door Leon Genisio e Federico Naim, Ragnarōk Productions stelt zich voor als een nieuw onafhankelijk softwarehuis dat in staat is titels met grote impact te creëren verhalend ed emotionele. Hieronder volgt de eerste officiële release:

“Vandaag, wat altijd een droom van mij is geweest sinds ik een kind was, eindelijk werkzaam in de gamesindustrie als ontwikkelaar van videogames, hier is Ragnarōk Productions. een droom die uitkomt. We zijn met zijn enkelen, maar het ontbreekt ons niet aan ambitie, we werken momenteel aan een nieuw IP genoemd Kingdom Of Jarys: A Dark Tale. '

We kunnen deze jongens alleen het beste wensen tijdens hun carrière en we nodigen je uit om ze niet alleen via hun te volgen Officiële site, maar ook via hun pagina Facebook, die de komende maanden zal worden bijgewerkt met inhoud en updates gewijd aan hun eerste project.