Alleen in deze uren is het gemaakt beschikbaar op Steam XIII Klassiek, of dezelfde versie van de titel die 17 jaar geleden op de markt kwam.

In het najaar is het namelijk de beurt aan de nieuwe versie van de titel in kwestie, oorspronkelijk ontwikkeld voor PlayStation 2, Nintendo GameCube, Xbox en, natuurlijk, pc. Deze nuova versione vanaf start beschikbaar 10 november 2020 en om de opening van de pre-orders te vieren, besloten de ontwikkelaars de originele game te verspreiden.

Als slachtoffer van een samenzwering moet je op je hoede zijn voor de FBI, de CIA en een bende meedogenloze moordenaars, allemaal op je pad. XIII ... Deze vreemde tatoeage en de sleutel tot een kluis zijn de enige aanwijzingen die je hebt om je huid te redden en je onschuld te bewijzen!

XIII Classic is kan afzonderlijk worden gekocht of binnen het pre-orderpakket van de remake, die te zien is in de twee titels en aanvullende exclusieve inhoud voor degenen die de reservering maken.