Frost PunkTijdens het Guerrilla Collective-evenement kondigde 11 bit Studios de komst van aan Frostpunk: het bordspel.

De game, gemaakt in samenwerking met Glazen kanon losgekoppeld, wordt gefinancierd via een Kickstarter vanaf volgende herfst en zal veel van de spelmechanica van de beroemde stadsbouwer getrouw reproduceren met overlevingselementen: er zullen morele keuzes zijn, een gedefinieerd verhaal "Emotiegedreven" en een diep strategische structuur.

Kom binnen Frost Punkzelfs in de bordspelversie zullen spelers worden opgeroepen om de rol te spelen van leiders van een kleine gemeenschap die een ijstijd probeert te overleven. Het doel van de auteurs (tussen dat is de bordspelmanager van This War of Mine, Jakub Wisniewski) is om de fundamentele mechanica van het videospel in deze versie te integreren, inclusief de relatie met zijn burgers.

Voor meer nieuws zoals vermeld, er is alleen te wachten op de Kickstarter vertrek over een paar maanden.