Enkele dagen na afloop van het evenement De toekomst van gaming gewijd aan PlayStation 5, Ook Remedy Entertainment kondigt zijn debuut aan in de Next-Gen met een poort van Controle.

Via zijn sociale kanalen heeft de ontwikkelaar de komst van hun nieuwste Dynamic TPS aangekondigd PS5 ed Xbox-serie X. En hoewel de aankondiging van Remedy voorlopig alleen beperkt is tot dit kleine artikel op Twitter, laten we proberen de kenmerken van deze nieuwe versie te veronderstellen. Naar alle waarschijnlijkheid - zoals in het geval van het uiteindelijke vernieuwde versie van Spider-Man van Insomniac - wat komt op Next-Gen zal een versie van Control zijn grafisch herzien, om optimaal gebruik te maken van de hardware van de nieuwe consoles.

Dat betekent steun voor raytracing? We moeten gewoon wachten op verder nieuws van Remedy zelf.