Ondanks de Mega Sale vanEpic Games Store zijn beëindigd, stopt het softwarehuis niet met het aanbieden van nieuwe spellen als cadeau. Free is Beautiful keert opnieuw terug! Deze week is het zover Ark: Survival Evolved e Samurai Showdown Neo Geo-collectie.

Epic Games StoreHoewel achterop berucht gerucht, Ark: Survival Evolved is eindelijk aangekomen in de Epic Games Store. We hebben het over een overlevingstitel waarin de speler zijn weg naar de gamewereld moet vinden en de beschikbare middelen moet leren beheren in een wereld die wordt gedomineerd door dinosaurussen agressief en ...tamarrissimi met hun energiekanonnen.

Voor liefhebbers van RetroGaming, Samurai Showdown Neo Geo-collectie het is een geweldige optie om enkele van de beroemdste titels van SNK uit de gouden eeuw te herstellen. En wie weet, misschien kom je na deze kleine gratis proeverij in de verleiding om de te kopen nieuwe versie onlangs uitgebracht.

Titels zijn beschikbaar gratuitamente tot 18 juni 2020 via de volgende links: Ark: Survival Evolved e Samurai Showdown Neo Geo-collectie.