Kom op onthullen teaser laatst uitgebracht november 2019 het vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse, de animatiefilm geproduceerd door Sony Pictures Animation in samenwerking met Marvel en winnaar in 2019 van de Oscar van Beste animatiefilm, is eindelijk de fase van productie.

Spider-Man: Into the Spider-Verse 2Oorspronkelijk aangekondigd voor april 2022, zal het vervolg op Into the Spider-Verse de terugkeer van zien Miles Morales, de Spider-Man van het heelal Earth-1610 en (hoogstwaarschijnlijk) de komst van nieuwe versies van Spider-Man die tot andere verhalende universums behoren. Bovendien, dankzij de postcredescène van de eerste film, de aanwezigheid van Miguel O'Hara, hoofdrolspeler van Spider-Man 2099.

Het valt echter nog te bezien of, naast de nieuwkomers, de personages van het vorige hoofdstuk opnieuw zullen worden bevestigd, wat de schurk van dit nieuwe verhaal, en vooral als de noodsituatie coronavirus zal op de een of andere manier de uitgang raam in de hal.