DUBLIN- (BUSINESS WIRE) -het "PC Games wereldwijde marktkansen en strategieën tot 2030" rapport is toegevoegd aan ResearchAndMarkets.com's aanbieden.

Dit rapport beschrijft en evalueert de wereldwijde markt voor pc-games. Het bestrijkt twee perioden van vijf jaar, één periode van drie jaar en één periode van zes jaar, met inbegrip van 2015 tot 2019, de historische periode genoemd, 2019 tot 2023 de prognoseperiode, de prognoseperiode 2023-2025 en de prognose 2025-2030 periode.

De wereldwijde markt voor pc-spellen bereikte een waarde van bijna $ 28,733.3 miljoen in 2019, na een daling met een CAGR van -0.56% sinds 2015, en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 0.26% tot bijna $ 29,029.1 miljoen tegen 2023. Ook wordt de markt verwacht te groeien tot $ 29,194.4 miljoen in 2025 tegen een CAGR van 0.28% en tot $ 29,661.5 miljoen in 2030 tegen een CAGR van 0.32%.

De markt voor pc-games is naar type gesegmenteerd in online microtransactie, digitaal en fysiek. De markt voor online microtransacties was het grootste en snelst groeiende segment van de markt voor pc-games, goed voor 23,985.8 miljoen dollar of 83.5% van de totale markt in 2019.

De markt voor pc-games is gesegmenteerd op genre, actie, shooter, sport, rollenspel, vechten, avontuur, racen, strategie en meer. De actiegames waren naar toepassing het grootste segment van de pc-gamesmarkt, goed voor $ 7,874.0 miljoen of 27.4% van de totale markt in 2019. De shooter-gamesmarkt zal naar verwachting het snelst groeiende segment zijn met een CAGR van 0.33% .

De wereldwijde markt voor pc-games is zeer geconcentreerd, met een klein aantal grote spelers. De top tien concurrenten op de markt vertegenwoordigden in 52.8 2018% van de totale markt. Belangrijke spelers op de markt zijn Tencent Holdings Limited, Activision Blizzard, Inc., NetEase, Inc., Sony Corporation, Electronic Arts Inc. en anderen.

Het rapport omvat de volgende hoofdstukken:

1. Managementsamenvatting

2. Rapportstructuur

3. Invoering

4. Marktkenmerken - Het gedeelte marktkenmerken van het rapport definieert en verklaart de markt voor pc-spellen. Dit hoofdstuk omvat verschillende goederen die in het rapport en basisdefinities worden behandeld.

5. Wereldwijde marktomvang en groei - Deze sectie bevat de wereldwijde historische (2015-2019) en voorspelde (2023, 2025 en 2030) marktwaarden, en drijfveren en beperkingen die de groei van de markt in de historische en voorspelde perioden ondersteunen en beperken .

6. Marktsegmentatie - Dit gedeelte bevat de marktwaarden (2015-2029, 2023, 2025 en 2030) en analyse voor verschillende segmenten in de markt.

7. Regionale marktomvang en groei - Dit gedeelte bevat de marktomvang van de regio (2019), historische en voorspelde (2015-2019, 2023, 2025 en 2030) marktwaarden en vergelijking van groei en marktaandeel van de belangrijkste landen in de regio.

8. Competitief landschap - Dit gedeelte bevat details over het competitieve landschap van de wereldwijde markt voor pc-games, geschatte marktaandelen en bedrijfsprofielen van de leidende spelers.

9. Belangrijkste fusies en overnames - Dit hoofdstuk geeft informatie over recente fusies en overnames op de markt die in het rapport wordt behandeld. Deze sectie geeft de belangrijkste financiële details van fusies en overnames die de markt de afgelopen jaren hebben gevormd.

10. Trends en strategieën - Dit hoofdstuk beschrijft de belangrijkste trends die de wereldwijde markt voor pc-games vormgeven. Dit gedeelte belicht waarschijnlijke toekomstige ontwikkelingen in de markt en stelt benaderingen voor die bedrijven kunnen gebruiken om deze kansen te benutten.

11. Toekomstverkenning en potentiële analyse - Deze sectie bevat conclusies en aanbevelingen op basis van bevindingen van het onderzoek. Deze sectie geeft informatie over groeimogelijkheden tussen landen, segmenten en strategieën die in die markten moeten worden gevolgd. Het geeft inzicht in waar de concurrenten de komende vijf jaar aanzienlijke winst kunnen behalen.

12. Bijlage - Dit gedeelte bevat details over de NAICS-codes die worden behandeld, afkortingen en valutacodes die in dit rapport worden gebruikt.

Bedrijven genoemd

 • 99Games
 • Actievormen
 • Activision Blizzard, Inc.
 • Gericht Inc
 • Alawar Entertainment
 • Ambidexter
 • Apar Games
 • Aquiris Game Studio
 • Bamtang-spellen
 • Beijing Babeltime-technologie
 • Bethesda Softworks
 • BUKA Entertainment
 • Capcom
 • Hemelse spellen
 • Codemasters
 • Creatures Inc.
 • Daedalic Entertainment
 • Efecto Studios
 • Electronic Arts Inc
 • Elex-technologie
 • Etermax
 • Fabriek online
 • Game Freak Inc.
 • Gameloft
 • Griptonite Games India Private Limited
 • GSC Spelwereld
 • Happy Elements-technologie
 • Headup Games
 • hoplon
 • Trefwoorden Studio
 • KLab Co., Ltd.
 • Koei Tecmo Games
 • Kuluya
 • Leti Games
 • Mail.Ru Group
 • Maliyo-spellen
 • Maysalward
 • Meridian'93
 • Microsoft Studios
 • NetEase, Inc.
 • Nezal Entertainment
 • Nintendo
 • sneeuw-
 • OKAM Studio
 • PUBG Corporation
 • Sega
 • Sony Corporation
 • Sumo Digital
 • supercell,
 • TA Games Studio
 • Tahadi Games
 • Team17 Digital Limited Frontier-ontwikkelingen
 • Tencent Holdings Limited
 • Thoopid
 • Valve Corporation
 • Virtuos Holdings Pte.Ltd
 • VOX Game Studio
 • Wixel Studios
 • Xseed Games
 • Zeus Interactive Co., Ltd.

Voor meer informatie over dit rapportbezoek https://www.researchandmarkets.com/r/t975vt

Over ResearchAndMarkets.com

ResearchAndMarkets.com is 's werelds toonaangevende bron voor internationale marktonderzoeksrapporten en marktgegevens. Wij bieden u de nieuwste gegevens over internationale markten, belangrijke industrieën, topbedrijven, nieuwe producten en de nieuwste trends.

Contacten

ResearchAndMarkets.com
Laura Wood, Senior Press Manager
press@researchandmarkets.com

Voor EST-kantooruren belt u 1-917-300-0470
Voor US / CAN gratis telefoongesprek 1-800-526-8630
Voor GMT-kantooruren Bel + 353-1-416-8900

Bron BEDRIJFSDRAAD