Te midden van de Coronavirus-noodsituatie proberen de verschillende sportcompetities hun kalenders regelmatig te hervatten door de gezondheidsvoorschriften te volgen. Hoewel er mensen zijn die het gebruiken creatieve oplossingen om de normaliteit terug te brengen naar de huizen van de toeschouwers, in Zuid-Korea we zijn overgegaan op het gebruik van oplossingen bizar.

Pokémon Korea BaseballDit beeld is precies zoals het eruit ziet: een honkbalwedstrijd in een stadion vol pluche, voornamelijk pluche goden Pokémon zoals Pikachu, Dragonite en Snorlax. Het initiatief is vorige maand gestart, in een poging om de spellen levendiger te maken ondanks het ontbreken van een publiek in vlees en bloed, door verschillende knuffels (maar ook karton, robots, ballonnen etc.) te positioneren kamer gunst.

Dit is zeker een erg leuke en creatieve oplossing, in volledig oosterse stijl.