DUBLIN- (BUSINESS WIRE) -het "Video Game Software Global Market Report 2020-30: COVID-19 Impact and Recovery" rapport is toegevoegd aan ResearchAndMarkets.com's aanbieden.

Azië-Pacific was de grootste regio op de wereldwijde markt voor videogamesoftware, goed voor 50% van de markt in 2019. Noord-Amerika was de op één na grootste regio, goed voor 23% van de wereldwijde markt voor videogamesoftware. Afrika was de kleinste regio op de wereldwijde markt voor videogamesoftware.

De markt voor videospelsoftware bestaat uit de verkoop van videospelsoftware door entiteiten die videospelsoftware produceren, waaronder bedrijven die zich bezighouden met ontwerp, documentatie, installatie en ondersteunende diensten, en videospellen produceren en distribueren. Dit omvat ook bedrijven die uitsluitend betrokken zijn bij het ontwerpen en ontwikkelen of alleen publiceren.

De wereldwijde markt voor videogamesoftware zal naar verwachting dalen van 167.2 miljard dollar in 2019 tot 166.4 miljard dollar in 2020 tegen een CAGR van -0.5%. De daling is voornamelijk te wijten aan de economische vertraging in alle landen als gevolg van de COVID-19-uitbraak en de maatregelen om deze in te dammen. De markt zal dan naar verwachting herstellen en groeien met een CAGR van 11% vanaf 2021 en 223.2 miljard dollar bereiken in 2023.

Dit rapport biedt strategen, marketeers en senior management de essentiële informatie die ze nodig hebben om de wereldwijde markt voor videogamesoftware te beoordelen, zoals die uit de sluiting van Covid 19 naar voren komt.

Het rapport behandelt marktkenmerken, omvang en groei, segmentatie, uitsplitsingen naar regio en land, concurrentielandschap, marktaandelen, trends en strategieën voor deze markt. Het volgt de historische en verwachte marktgroei van de markt per geografie. Het plaatst de markt in de context van de bredere markt voor videogamesoftware en vergelijkt deze met andere markten.

 • Het gedeelte marktkenmerken van het rapport definieert en verklaart de markt.
 • Het gedeelte over marktomvang geeft de marktomvang ($ b) weer, die zowel de historische marktgroei, de impact van het Covid 19-virus dekt als het voorspellen van het herstel ervan.
 • Marktsegmentaties splitsen de markt op in submarkten.
 • Het gedeelte met uitsplitsingen naar regio en land geeft een analyse van de markt in elke geografie en de grootte van de markt per geografie en vergelijkt hun historische en verwachte groei. Het behandelt het impact- en hersteltraject van Covid 19 voor alle regio's, belangrijke ontwikkelde landen en grote opkomende markten.
 • Competitief landschap geeft een beschrijving van het competitieve karakter van de markt, marktaandelen en een beschrijving van de leidende bedrijven. Er worden belangrijke financiële deals geïdentificeerd die de markt de afgelopen jaren hebben gevormd.
 • Het gedeelte trends en strategieën analyseert de vorm van de markt zoals deze uit de crisis komt en stelt voor hoe bedrijven kunnen groeien naarmate de markt zich herstelt.
 • Het videogamesoftwaremarktgedeelte van het rapport geeft context. Het vergelijkt de softwaremarkt voor videogames met andere segmenten van de markt voor softwareproducten naar omvang en groei, historisch en voorspeld. Het analyseert het BBP-aandeel, uitgaven per hoofd van de bevolking, vergelijking van software-indicatoren voor videogames.

Belangrijke behandelde onderwerpen:

1. Managementsamenvatting

2. Rapportstructuur

3. Kenmerken van videogamesoftwaremarkt

4. Video Game Software Markt Productanalyse

5. Supply Chain voor videogamesoftware

6. Klantgegevens voor videogamesoftwaremarkt

7. Trends en strategieën voor videogamesoftwaremarkten

8. Grootte en groei van de markt voor videospelsoftware

9. Regionale analyse van de markt voor videospelsoftware

10. Marktsegmentatie van videospelsoftware

11. Marktsegmenten voor videospelsoftware

12. Marktgegevens voor software voor videogames

13. Azië-Pacific videogamesoftwaremarkt

14. West-Europa markt voor videospelsoftware

15. Oost-Europese markt voor videospelsoftware

16. Noord-Amerikaanse markt voor videospelsoftware

17. Markt voor videospelsoftware in Zuid-Amerika

18. Software-markt voor videogames in het Midden-Oosten

19. Afrika-markt voor videospelsoftware

20. Concurrerende landschap van videogamesoftwaremarkt

21. Belangrijkste fusies en overnames op de markt voor videogamesoftware

22. Marktachtergrond: Software Products Market

23. Aanbevelingen

Bedrijven genoemd

 • Sony
 • Activision Blizzard
 • Microsoft
 • EA
 • Nintendo

Voor meer informatie over dit rapportbezoek https://www.researchandmarkets.com/r/c47kdp

Over ResearchAndMarkets.com

ResearchAndMarkets.com is 's werelds toonaangevende bron voor internationale marktonderzoeksrapporten en marktgegevens. Wij bieden u de nieuwste gegevens over internationale markten, belangrijke industrieën, topbedrijven, nieuwe producten en de nieuwste trends.

Contacten

ResearchAndMarkets.com
Laura Wood, Senior Press Manager
press@researchandmarkets.com
Voor EST-kantooruren belt u 1-917-300-0470
Voor US / CAN gratis telefoongesprek 1-800-526-8630
Voor GMT-kantooruren Bel + 353-1-416-8900

Bron BEDRIJFSDRAAD