Voor iets minder dan een week Waardering heeft officieel de bètafase verlaten en is beschikbaar gratuitamente voor iedereen op pc, en hoewel de game momenteel exclusief is voor pc's, zijn de ontwikkelaars van Riot Games sluit niet uit of de tactische FOD in de toekomst ook op mag landen console.

Cypher Valorant

Om te zeggen dat het hetzelfde is uitvoerend producent van het spel, Anna Donlon, wat in een recente interview benadrukt dat als het ontwikkelingsteam erin slaagt om alle competitieve aspecten van de titel te behouden, zelfs op consoles, i porten zijn niet uit te sluiten.

Zelfs als dit gebeurt, benadrukte de manager dat eventuele transposities voor PS4 en Xbox One niet in de nabije toekomst gepland zijn, aangezien het niet de plannen van het bedrijf waren om Valorant op andere platforms te lanceren, althans in het begin.