Zoals alle voetbalcompetities zal ook de Premier League haar kalender a hervatten gesloten deuren om te voldoen aan de anticoronavirusregels. Het lijkt er echter op dat de uitgever Sky Sports is een samenwerking aangegaan met EA Sports om de spellen te maken minder triest om te zien.

EA Sports Premier LeagueVia een post van de blog officieel, de omroep legde de details van deze samenwerking uit die kijkers in staat zullen stellen om de sfeer van een normale voetbalwedstrijd te herstellen, zelfs in tijden van pandemie, dankzij een virtueel publiek geïmplementeerd door EA zelf:

“Sky Sports - in samenwerking met EA SPORTS FIFA hij creëerde een reeks klanken en koren specifiek voor elk team, om de levendige sfeer van de Premier League-wedstrijden na te bootsen, zodat fans het hart van de actie niet verliezen. Kijkers kunnen kiezen of ze het kanaal wel of niet willen bekijken met de extra geluiden. "

Het moet gezegd, dit is een uitstekende gimmick van beide bedrijven en het is zeker iets dat we misschien zelfs tijdens de laatste wedstrijden van Series A.