Als de officiële lancering van The Last Of Us Deel II, Naughty Dog en Sony hebben een nieuwe uitgebracht Tv-commercial, waarin de hoofdrolspeler Ellie hij speelt gitaar en zingt terwijl scènes van het spel elkaar volgen op het scherm. Helaas lijkt het erop dat alleen deze trailer de twee bedrijven in moeilijkheden heeft gebracht. Zanger Anna-Lynne Williamsin art Lotte Kestner, schreef in feite in een tweet (later verwijderd) dat het nummer in de video de zijn cover van True Faith, naar verluidt illegaal gebruikt om de titel te adverteren.

Er hangt nog wat rook om de zaak, ook al is de berichtgeving door de kunstenaar in het niets verdwenen. hier is de originele inhoud:

Hé, realiseerde je je dat de cover van True Faith die je in de trailer van The Last of Us Part II hebt geplaatst, de replica is van mijn cover die 10 jaar geleden is gepubliceerd? Ik heb enkele delen gemaakt, die in het origineel afwezig waren, die een voor een werden gekopieerd door degene die het lied zong. Je fans lijken dit te hebben opgemerkt, omdat ik veel reacties krijg onder de video van mensen die denken dat het hetzelfde nummer is. Credits? Betalingen? Om 3:30 in mijn omslag vind je exact hetzelfde deel dat in je video aanwezig is.

Geboren Sony noch Stoute hond hebben opmerkingen gemaakt over de situatie, en de verkorte versie van de tv-commercial van The Last of Us Part II was verwijderd uit de lijst. Je kunt nog steeds de uitgebreide bekijken, die we hieronder bijvoegen.